maanantaina, joulukuuta 19, 2011

Only In My Dreams

Hellou!
Viikonloppu hurahti, ja taas kohdattiin maanantai! Onneks päästään pian joululomalle, heh keskiviikkona itseasiassa!
Sain tänään painonvartijoiden vihkosia ystävältäni, jos joku ei tiennyt, niin kerronpa tässä nyt sen, että tässä on siis kyse lähinnä pisteiden laskemisesta joka taas auttaa laihduttamista siten, että se lähinnä kerryttää motivaatiota. Siinä kun nyt katselin noita lippulappusia niin totesinkin tossa, että siellä on suurin osa jouluisistakin herkuista. Ainakin glögi pisti silmään heti eräältä sivulta, toisaalta sen hoikistumisen voisi aloittaa jo nyt, mutta en tiiä tulisko sortumisia sitten jouluna..
Unohdin vaan kysyä, että milloin ne lappuset pitää palauttaa. Hupsista..
No, ehdinhän mä kysyä vähän myöhemminkin...
Hoikistumistoiveen lisäksi, yritän kasvattaa hiuksiini pituutta, en tiedä vielä paljon mutta semmoinen alaselkään asti olevat olis tosi kivat. :)
Sain muuten tänään 9- fysiikan kokeesta, ne kun palautettiin meille tänään.. Arvosana 9 oli ollut parhain enkä ollut saanut kuin miinuksen siihen, olen niiin tyytyväinen! Italian tunnilla tehtiin joulukortteja. Äikän tunnilla kirjoitetaan tarinaa, kirjoitan lumettomasta joulusta, nyt kun se vissiin on tulossa tänä vuonna. :/
No mutta onhan lumeton joulu hoikistumisen kannalta erittäin hyvä, ohjelmassa kun on juoksua. :)
Tänään matkin ystävääni ja tein kotona täysin samaa ruokaa, mitä ystäväni oli kotonaan tehnyt. Nam! Oli niiiiin hyvää, että jopa punasipuli meni sen joukossa! Seuraavan kerran kun porukat kysyy ruokatoivomuksia, tuo on vissiin ennen spaghettia ja tortilloja! ;) Ja tämähän sisälsi salaatinlehdet, kurkun, tomaatin, fetajuuston, punasipulin, persikan palasia, hmm ja paistettua kanaa sekä plussana thai sweet chili-kastikkeen.. Lurps! Rakastuin siihen..! :P Jaa-a, mitäs vielä... rikoin vahingossa ilmapatjan eilen, istuin sen päätyyn kunnes se alkoi poksahteleen ja siitä hajos semmoinen ilmanjakaus juttu tai semmonen, en osaa selittää sitä. :D
Tänään tulee näköjään paljon Rihannaa noihin kipaleisiin, tänään on semmonen päivä, että tekee mieli kuunnella sitä. :) No mutta ei mulla tällä kertaa muuta! Joten heips! :)

Love By: ~Ninni~ ♥

Tämä postaus syntyi näitä kappaleita kuunnellessa:

Rihanna - We Found Love ft Calvin Harris
Rihanna - Man Down
Beyoncé - Best Thing I Never Had
Rihanna - California King Bed
Rihanna - Hate That I Love You ft. Ne-Yo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti