lauantaina, elokuuta 04, 2012

I Just Live My Life ♥

Heipsan!
En ole taaskaan muistanut kirjoitella tänne kuulumisia,
31.7. ~  Olin kaupungilla parhaanystäväni kanssa, myöhemmin illalla olimme sitten erään hyvän ystävän kanssa kolmistaan.
1.8. ~ Aloitus elokuulle, olimme saman ystävän kanssa kolmisin kuin eilen, kuvailimme profiilikuvaa parhaalle ystävälleni. :)
2.8. ~ Huippukiva päivä Särkänniemessä! Kävin monissa laitteissa, mutta koska meillä oli myös pieni mukana ( lapsi ☺ ) niin kävimme myös kivoissa iisimmissä laitteissa, kokeiltiin mm. uuden Angry Birds-Land:in laitteita, semmoinen punanen pomppujutska oli tosi mielenkiintonen, yks tyyppi siinä just sano et sehän pomputtaa ihan kunnolla ! :D
3.8. ~ Tänään vietettiin meidän luokkalaisen (hyvä ystävä sekin!) synttärijuhlat! En tainnut sitten muuta tehdäkään.. : )
4.8. ~ Hamsterini Namu oli menehtynyt aamuyön aikaan vanhuuteen, se ei ottanut niin koville kuin ensimmäinen hamsterini kun olin jo kokenut ensimmäisen ja oikeastaan tiesin sen pian lähtevän, ja olihan se oikeastaan hyväkin sillä kyseinen hamsteri laihtui yhdessä vaiheessa tosi runsaasti ihan niin laihaksi, etten saanut sitä yksinkertaisesti vaan lihomaan, parempi että on nyt paremmassa paikassa ♥ : / Mutta siis tänään mentiin heti aamusta, okei aamupäivästä.... ostoksille ja ostinkin sitten kolmella kymmenellä eurolla kynsilakkoja! ♥ Parasystäväni tuli yöksi meille ja syötiin mansikoita dipattuna suklaaseen ♥ Lisäksi katseltiin vielä ~ Hellyyteni Kohde ~ elokuva ja itkin sitten silmät päästä :'D Nyt tässä tietokoneilla surffaillaan... Huomenna tulee kynsiblogiin uutta jälleen, kannattaa käydä katsomassa! (;

♥♥By: Moon~Eclipse & her Lovely BestFriend♥♥

Postaus syntyi näitä kipaleita kuunnellessa:

Carly Rae Jepsen ~ Call Me Maybe
Pariisin Kevät ~ Kesäyö
Adele ~ Someone Like You

Hyvää Elokuun Alkua Kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti